Modele de mobila pt living

Mobila Living Tamara se bazeaza PE Alb si Maro, idei si Culori clasice. Un stil potrivit pentru orice Tip de Casa, Cu rafturi suspendate ce se continua cu dulapuri pe aceeasi lungime de UNDA. Mobila Living Tamara se bazeaza PE… Mobila Living Glow, dans nuante de Alb si Maro ce se completeaza la propriu. Cele doua corpuri se intrepatrund, inscriptionet spatii deschise si incapatoare, pentru suport de TV sau chiar rafturi de depozitare, DIN sticla. Mobila Living Glow, en nuante de Alb… Mobila Living Black. Formeaza o Linie de “U” culcat, asymétrique la pozitia dulapurilor suspendate. Toate Partile vente sunt dulapuri de depozitare, ce dispun de USI de inchidere, Cu polita constrastanta Alba.

Mobila Living Black. Formeaza o Linie… Alege DIN zecile de tipuri de Mélis vivre sau Mélis sufragerie pentru o Casa cu personalitate care va fi admirata de fiecare oaspete. Mobila Living rêveuse, CompUSA DIN Set de corpuri suspendate si completate de o PIESA de mobilier de Baza, stabila. Setul dispune de comoda TV, de sertare la, si dulapuri inchise, totul in tonuri de GRI. Culorile INSA se pot alege dupa bunul plac. Mobila Living rêveuse, CompUSA DIN ensemble… Mobila Living Fiore. Un set minimaliste ce nu Ridica prétentieux de spatiu. Inclure o comoda joasa de TV, Cu DULAP vertical si dreptunghiular ce se pozitioneaza suspendat. Extensia sa de DULAP stabil este de asemenea o Combinatie de Linii si DIN Punct de le cromatic.

Mobila Living Fiore. Un ensemble… Dimensiuni: 790 mm 520 mm 1960 mmPe Hol, în Living sau în dortoirs, dulapul Tao este foarte Practic, mai ales atunci când ai o garderobă Care se îmbogățește dimensiuni: 2210 mm 420 mm 1935 mm Negrul nu se demodează niciodată! Biblioteca Tao este o piesă de mobilier impunătoare, ideală pentru livinguri sofisticate și rafinate. Polițele mobila Living Alicia. Daca te definesti in Stil moderne acest Set este PE gustul Tau. Dans tonuri Reci pentru a impresiona la prima, inclure rafturi si sertare acoperite de sticla Neagra, Cu corpuri suprapuse si in jocuri de non Culori, Alb si Negru, ambele accentuent in Egala masura. Mobila vivant Alicia. Daca te… Mobila Living Sofia.

DULAP cu Sertar, DULAP expozitional, suport TV si spatii complexe FAC Din acest Set unul Practic si élégant. Se poate completa cu o Masa de cafea, joasa si in acelasi Stil. Mobila Living Sofia. DULAP cu Sertar,… Mobila Living Mara-cromatica Clasica este departe de un stil simplu. Combina Elemente asimetrice atat suspendate cat si Stabile. Dulapul sau latérale comprennent central si Raft de expozitie, incadrat si accentuat. Mobila Living Mara-cromatica… Mobila Living Soul.

En tonuri Calde de Maro acest Set demonstreaza frumusetea simplismului. Dispune de 2 dulapuri robuste, inchise si verticale, Cu suport TV suspendat. Mobila Living Soul. En tonuri Calde… Mobila Living confortable este un ensemble complexe de corpuri ce completeaza atat cu spatii extinse la de la sous forma de etajere cat si cu dulapuri. Poate fi spatiul Ideal pentru a depozita, pentru TV cat si pentru Elemente décoratif complementare. Mobila Living confortable este un ensemble… Mobila Living fantacy. Contrastul Alb-Negru al acestui Set aduce in Prim plan Combinatiile de Linii si pozitii.