Modele de invitatii la zile de nastere

Durata de Executare: dupa ce ne-ATI confirmat macheta grafica, invitatia Digitala va fi activata pe site iar DVS. veti Primi un email cu un lien pe care sa il dati tuturor invitatilor. Invitatii vor putea raspunde direct pe site iar raspunsul acestora il veti Primi prin email. Dati-mi voie sa ma prezint, sunt fiica Familiei Ramona si Mircea Bercian ma cheama Ioana Corina odata cu venirea MEA PE Lume va spun “bine v-am gasit” si va invit sa ma vedetipe Data de 6 mai 2006, la orele 16. facand baie in APA sfintita de la Biserica “Nasterea Maicii Domnului” DIN localité Berca, unde ma vor Tine in brate nasii Mei Florica si Gheorghe Tinta. PE dumneavoastra va voi cunoaste in aceeasi Zi, la orele 18, cand va invit la petrecerea care va avea loc la Club Terasa Berca (Langa Stadion). Va astept cu Drag! Invitatiile DAU tonul petrecerii pentru copii! Ti-am pregatit mai multe MODELE DIN Care tu sa Alegi, dans functie de Tema petrecerii Tale sau de Personajul preferat al celuJe MIC. Invitatiile digitale sunt aproximativ la fel ca si cele fizice insa acestea nu se printeaza ci se trimit de catre tine pe email, Facebook, sau orice Alta retea de socializare tuturor persoanelor pe care doresti sa le inviti la Evenimentul Tau. Acestia vor fi redirectionati catre o pagina web unde vor vedea invitatia ta personalizata, dupa care va trebui sa ISI scrie numele si sa aleaga DIN cele 2 variante (voi fi prezent/cu parere de Rau, nu).

Raspunsul invitatilor va fi trimis direct PE emailul Tau. Astfel ITI va fi foarte usor sa iti faci o parere despre numarul persoanelor soins vor fi prezente. Distinsă doamnă, pulation domn, Noi, Bebeii,…………………………………………., CEI mai mici, CEI mai frumoşi, CEI mai dulci şi deliciosi Membri ai Familiei…………………….., Împreună cu mami, Tati şi naşii……………………………………., vă invităm la CEA mai importantă scăldătoare DIN Viaţa noastră şi nu oriunde! ci la Biserica…………………., PE……………………….., la ora…………… Apoi, de PE la ora……………., chiar Dacă Noi nu vom mai STA mult, obosiţi fiind şi cu multe Alte griji, vă invitam la chef, la restaurantul…………………., să vă faceţi de Cap. Vă puuupăm Dulce şi aşteptăm o confirmare Cât mai repejor!!! … Punct “distinsa si Frumoasa Doamna si pulation domn, sunt bebe…, cel mai scump si mai Frumos, cel mai Dulce si gustos, cel mai mic si armonios Membru al Familiei: Ana-Maria si Ion DUDAU, si Impreuna cu simpaticii Mei Nasi: Dana si Victor traistaru va asteptam sa Rope la cérémonalul Magic, cand voi Primi Taina botezului, la Biserica SF. imparati Constantin si Elena, sambata, 9.09.2006, Ora 13,00. Desi cel mai probabil eu nu voi putea Veni, deoarece sunt alintat, dturos si somnoros, parintii Mei DAU o Petrecere la Restaurantul “la Pergola” (in FATA Autogarii Filaret) incepand cu ora 14,00 si sunteti poftiti sa beti un Pahar de sampanie in cinstea fericitului eveniment, care este aparitia MEA in viata Lor. Va Pup Dulce si va doresc distractie placuta! Alexandru de TREI ZILE încoace Mama nu mai TACE, vrea să mĂ îmbăieze ca să mĂ boteze. Spune că sunt Mare şi să nu plâng tare, Dar eu ştiu că-s mica/Dar eu ştiu că-s MIC şi-mi e puţin Frică/şi-o să plâng un pic.

Bebe………………. Vă invităm PE Data de……….., la ora….., la Biserica…………, unde naşii…….. Şi………………….. ne vor boteza fetiţa/băieţelul. Petrecerea se va ţine la Restaurantul………….., Începând cu ora……. CEI mai fericIţi părinţi,………… Şi……….